Известие

Collapse
No announcement yet.

Бояджия за спойлера ми и не само

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Резката на калника я запълних с маркер да скрия поне ламарината... На вратата е до бялото покритие под боята... Ако ми надерат още един детаил ще се замисля да я боядисвам цялата... От снимките не си личи много ,но в деиствителност е още по-зле..

(дано не го видя тоя дето ми я дере...)
    Attached Files
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
      Резката на калника я запълних с маркер да скрия поне ламарината... На вратата е до бялото покритие под боята... Ако ми надерат още един детаил ще се замисля да я боядисвам цялата... От снимките не си личи много ,но в деиствителност е още по-зле..

Съчувствам ти Мимо.
      Moята е надрана от преди 2 години.
      Има рисувани лястовички по нея.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение

Не мога да разбера психиката на подобен човек, който решава и да дере така една кола.

За мен подобен човек има психически проблем. Не мога по никакъв начин да си обясня, що за човек да прави такъв подал номер и най вече с каква цел?

При мен пък ситуация е различна, и тя, че масово хората си отварят вратите в моите , когато е на паркинг. Аз лично като отварям врата и съм на паркинг , винаги внимателно си отварям вратата да не ударя с нея колата до мен. При това внимавам за да не ударя колата до мен, и да не си ударя и своята врата де. Въпрек и това, за година и половина (след последното цялостно боядисване на колата) , имам ПОНЕ 8-10 беляга, които в началото ги правех на момента, но вече ми писна и съм се отказал. Добрата новина до сега, че само се разминавам с белязи на боя , без длъбнатини по вратите.

Решението според мен е затворен гараж, или прсото да спреш да обръщаш внимание. Просто не може се спаси човек от малоумници.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
        AR 155 2.0 16v SUPER
        Toyota Corolla 2014 S Premium
        Moskvich 2140

Comment

Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
          Не мога да разбера психиката на подобен човек, който решава и да дере така една кола.

За мен подобен човек има психически проблем. Не мога по никакъв начин да си обясня, що за човек да прави такъв подал номер и най вече с каква цел?

При мен пък ситуация е различна, и тя, че масово хората си отварят вратите в моите , когато е на паркинг. Аз лично като отварям врата и съм на паркинг , винаги внимателно си отварям вратата да не ударя с нея колата до мен. При това внимавам за да не ударя колата до мен, и да не си ударя и своята врата де. Въпрек и това, за година и половина (след последното цялостно боядисване на колата) , имам ПОНЕ 8-10 беляга, които в началото ги правех на момента, но вече ми писна и съм се отказал. Добрата новина до сега, че само се разминавам с белязи на боя , без длъбнатини по вратите.

Решението според мен е затворен гараж, или прсото да спреш да обръщаш внимание. Просто не може се спаси човек от малоумници.
          Проблемът е че това е манталитет - моята е вече като войнишко канче от отваряне на врати и спирането им в моята кола!!!
          Българинът не е свикнал да пази и уважава чуждата собственост!
          Незнам как да си купиш нова кола... или дори да не е нова, в перфектен външен вид.
          За две години ще е като след демолишън шоу...
          Понякога паркирам на диагонал, та да няма досег с вратите, ама и от там имам следи, вместо по вратите, по калниците...

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Утре ще ви снимам едни много редки оригинални лайсни за вратите на 155.Бензиновата я взех с такива и пазят много от удари,врата-врата.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
              Утре ще ви снимам едни много редки оригинални лайсни за вратите на 155.Бензиновата я взех с такива и пазят много от удари,врата-врата.
              не винаги... при мен последния удар е на ниво на дръжката на вратата...

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Същата история и при мен... когато си купих колата, регистрирах я, всички други простотии направих, но не ми стигнаха пари за Каско, спрях я пред блока... на сутринта отивам да и се порадвам, последствията, счупено шофьорско огледало от стойката + стъкло... драскотина до грунд задна врата + 4 см от калника... да не говорим... че ми вдлъбнаха калника и си отваряха вратите на 192319 пъти.... отделно куче ми се качва по предния капак и имам следи от нокти :X:X:X: D; сиг. съм най-нещастния Алфист от към боя ...
                Last edited by Megamix; d.m.y г., 09:10.

Comment

Първоначално публикувано от Megamix Покажи съобщение
                  Същата история и при мен... когато си купих колата, регистрирах я, всички други простотии направих, но не ми стигнаха пари за Каско, спрях я пред блока... на сутринта отивам да и се порадвам, последствията, счупено шофьорско огледало от стойката + стъкло... драскотина до грунд задна врата + 4 см от калника... да не говорим... че ми вдлъбнаха калника и си отваряха вратите на 192319 пъти.... отделно куче ми се качва по предния капак и имам следи от нокти :X:X:X: D; сиг. съм най-нещастния Алфист от към боя ...
                  На мен 155-цата някой с такава засилка си беше отварял вратата, че чак беше подвил ръба на вратата навътре.

А Грандето направо го разкатаха милото сгънаха му шофорския калник заедно с бронята, задната броня и от двете страни е драна от коли с всякакви цветове, даже и лилаво. А следите от врати не искам и да ги гледам, че ми прилоша.

Вече не ми пука спрях да се ядосвам просто...

Като спирам настрани или на кофти място винаги навивам волана докрай в ляво или дясно, малка е вероятността но понякога спасява.
                  Last edited by The_Game; d.m.y г., 13:44.
                  sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Пффф ужасно е това явление , но за жалост няма как да изкоренит тъпнято от хората
                    И аз имах няколко леки точки от такова отваряне на врати , но моето изчезна само с шлайф паста но за моя радост в Добрич нее така претъпкано все още и се разминаваме с тези гадости.
                    П.С. Е един ден щях да бия един съсед след като го видях да ми закача леко вратата и му направих забележка, а той ми тегли една майна.... замалко да му прасна един, но сега спира далеч от мен
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Малко ОФФ на тема паркиране

http://mnogozle.com/video9414_kolegi...o-maimuni.html
                      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от Megamix Покажи съобщение
                        Извинявам се, че пиша тук... но да не отварям нова тема. Моя спойлер... стана целия на плюски и изведнъж автолака почна да се люпи... адски грозно.... Има ли някакво др. решение освен пребоядисване? Или е за натам...
                        Има друго решение да едно фолио освен ако не искаш боя и проблема е решен.

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                        по добре си е с цвета на колата!скоро ще има карбонче на тавана!
                        Карбона седи леко матов,а колата е тъмна.Взимаш едно челно огледално фолио и и идваш да лепим.Ще стане бомба,а спойлера задължително с цвета на колата.
                        Колкото повече набира,толкова повече набира

Comment

Working...
                        X